Известие

Collapse
No announcement yet.

Много слабо парно - защо?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Много слабо парно - защо?

Парното ми духа доста слабо (бучи ма все едно е запушено), а за топлина въобще трябва въображение като цяло. Проблема си е цяла е зима не е конкретно за студовете от уикенда. По-принцип знам че парното на нашите модели не е супер ама преди топлеше доста по-добре. Антифриза е сменян преди около година, поленовия филтър май преди повече. Незнам какво друго има значение.
    98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

термостатът как е?
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
      термостатът как е?
      Сменян е преди време....2006 беше

Comment

А водна помпа,губи ли ти антифриз
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
          А водна помпа,губи ли ти антифриз
          Ми не губи, обаче май антифриза е повече от максимума, дали това да не е проблема???

Comment

И аз имах същия проблем, при мен жилото на врътката за топло се беше счупило в пласмасовата основа която го държи да отваря клапата за топло на парното и клапата стоеше в почти затворено положение. Наложи да свалям цялото табло с конзолата за да мога да го оправя, така, че виж си жилото. Клапата се намира на много шибано място, трябва да бръкнеш под таблото вдясно от волана, и с напипване ще я намериш. Моята е без климатик и не съм сигурен дали и при теб е така!
            146 1.4 Boxer 90HP +-
            Ranault Scenic 1.6e 90HP+Метан

Comment

Колега отични се парното ти слабо ли духа или просто не духа достатъчно топло?
              Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
              Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
              Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
              Mercedes Benz A170 CDI FL '01
              Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

ами явно това си е хит при алфите

Comment

Първоначално публикувано от acko88
                  Колега отични се парното ти слабо ли духа или просто не духа достатъчно топло?
                  и двете

Comment

Филтър за купе, не загрява антифриза, прави въздушна възглавница /гарнитурка/, не отваря клапата - едно от тия ще да е
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

колегата горе е прав няма кво друго да е почни от наи лесното
                      AR 146ti-на части,AR 156 1.8 TS ex,BMW e30 for fun,AR 146 jtd-ex,Manta-project,AR 155 на части,AR 145 на части,AR 147 Ducati Corse

Comment

Working...
                      X